Hopa Belediye Başkanlığından Mehmetçiğimize Destek

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ve çalışanları, belediye başkanlığı makamında basın toplantısı düzenleyerek Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfına vermiş oldukları maddi yardımı basın açıklamasıyla duyurarak bir destek kampanyası düzenledi. Türkiye'de ilk önceliği destek kampanyasında Hopa Belediyesi başlatmış olup, başkan Nedim Cİhan bir mesaj yayınladı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkemizin bekası ve sınır güvenliği için Suriye’nin Afrin kentine, terör örgütlerine karşı yaptığı ‘’Zeytin Dalı’’ operasyonunun da Hopa Belediyesi olarak Mehmetçiğimizin yanındayız. Hopa Belediye Başkanlığı ve çalışanları olarak Mehmetçiğimize destek amaçlı maaşlarımıza istinaden bağış kampanyası düzenledik. Operasonların başladığı anlardan itibaren, evlatlarımızın hayatları için ellerimiz yüreklerimizde izliyoruz. Bizim devletimiz istila için değil, o topraklarda gerçekten adaletin sağlanması için bu operasyon yapılıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu konudaki kararlılığımız ortadadır. Geri adım atmak yok. Türkiye’nin hiç kimsenin bir karış toprağında gözü yoktur. Ulusal güvenliği tehdit eden unsurları yok etmek, terörü bitirmek, sınırımızdaki Afrin'in kontrolünü terör örgütü PYD/PKK'dan alıp gerçek sahiplerine devretmek için mücadele veren Türk ordusunun ve kahraman askerimizin Allah yardımcısı olsun. "Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur" Ülkemizin geleceğinin güvence altına alınması konusunda terör örgütlerine düzenlenen bu operasyonlarda Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı olacağına güvenimiz ve inancımız tamdır. Türk Ordusu tarihi zaferlerle dolu bir millet ve kimseye boyun eğmemiş bir nesildir. Hopa Belediye Başkanlığı ve çalışanları olarak ülkesi için, milleti için canlarını feda eden Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz.' dedi.