YILIN, YEREL YÖNETİCİLİK ÖDÜLÜ

Türkiye Genelinde Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından 7. düzenlenen Türkiye Belediyeler Hizmet dalında 900 eserden oluşan ve 5 aylık halk oylaması ile 1.200.000 (bir milyon iki yüz bin ) kişinin katılımıyla Hopa Kültür Sanat ve Müzesi ile Türkiye Geneli ilk 89'a giren Belediye Başkanımız Nedim CİHAN , Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi , eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız , Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Kayseri Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in katıldığı dev organizasyonda Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni tarafından Kültür ve Sanat Katagorisinde Yılın Yerel Yöneticisi ödülü Başkanımız Nedim CİHAN'a taktim edildi.
Başkanımız Nedim Cihan ;
Aldığı ödül için teşekkürlerini sunarak , bu ödülü tüm Hopa halkı adına aldım. Bundan sonra da inşallah memleketim adına çok daha güzel eserler bırakmak için gereken neyse yapacağımdan herkes emin olsun , dedi...