KAMUOYUNA DUYURU

-KAMUOYUNA DUYURU-

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftasını kutladığımız bu günlerde; 31 MART 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi sonucunda göreve geldiğimiz Hopa Belediyesi ‘ne bağlı Hopa Belediyesi Spor Kulubü Derneği’nin tarafımızca kapatıldığı haberleri neticesinde halkımızın eksik ve/veya yanlış bilgilendirilmesinin önüne geçmek için kurumumuz adına bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

08-005-118 kütük nolu Turan Altıntaş İş Merkezi adresinde bulunan HOPA BELEDİYE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ’NİN fesih kararı derneğin 24.12.2018 tarihindeki Olağanüstü Genel Kurulu toplantısında oybirliğiyle alınmıştır. Derneğin feshi hakkında yazı 23.01.2019 tarihinde Divan Tutanağı, Tasfiye tutanağı, Hazirun cetveli ekleriyle Kaymakamlık Makamı’na sunulmuştur.

İşlevlerini yerine getiremediği gerekçesiyle fesih edilen derneğin; toplantı tutanakları, faaliyet raporları tarafımızca incelenmeye başlanmıştır. Yeniden kurulumu olanağının olup olmadığı araştırılmaktadır.

Değerli kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HOPA BELEDİYESİ