• Favorilere Ekle
 EL SANATLARI
DERİN DEŞARJ MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN
NEDİM CİHAN İL HOPA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR, HOPA GELİŞİYOR
BELEDİYEMİZ ÖNEMLİ PROJELERİNDEN BİRİ OLAN DERİN DEŞARJ PROJESİNİN TEMEL ATMA TÖRENİ VE BELEDİYE ARAÇ PARKI TANITIM PROGRAMI DÜZENLENDİ.

ROGRAM ARTVİN VALİSİ ÖMER DOĞANAY, ARTVİN MİLLETVEKİLİMİZ DR. İSRAFİL KIŞLA , HOPA KAYMAKAMI MEHMET ALİ ÖZKAN, SARP MÜLKİ İDARE AMİRİ MEHMET ALİ ÖZTÜRK , ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCATEPE , AKPARTİ ARTVİN İL BAŞKANI ERKAN BALTA , İLLER BANKASI BÖLGE MÜDÜRÜ SALİH DEVRAN, SAVŞAT BELEDİYE BAŞKANI AHMET SİNAN ÖZTÜRK , MURGUL BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÇAVUŞ , AKPARTİ MURGUL İLÇE BAŞKANI SAMİ GÜLSUYU , AK PARTİ HOPA İLÇE BAŞKANI İLYAS GÜVEN, CHP HOPA İLÇE BAŞKANI ADNAN İSKENDER, MHP HOPA İLÇE BAŞKANI ZAFER ÖZTÜRK, MAHALLE MUHTARLARI VE DEĞERLİ HOPA HALKININ KATILIMIYLA DERİN DEŞARJ TEMEL ATMA TÖRENİ VE ARAÇ TANITIM PROGRAMI İSTİKLAL MARŞI VE SAYGI DURUŞU İLE BAŞLADI.

HOPA BELEDİYE BAŞKANI NEDİM CİHAN YAPTIĞI KONUŞMADA;
‘’ Sizlerinde bildiği gibi 15 Temmuz’da ülkemize haince darbe girişimi yapılmıştır. Milletimiz bu olayda çok büyük bir basiret göstermiştir ve bu basiret Türkiye’de milli iradenin kesintiye uğramasının önüne geçilmiştir. Bu büyük milletin iradesiyle oyun oynanamayacağı tüm dünyaya gösterilmiştir.
Türk milleti tüm zor zamanlarda olduğu gibi bu elim olayda da ne siyasi parti gözetmiş ne de başka farklılıkları ciddiye almıştır. Görüş farklılıklarını bir tarafa bırakarak meydanlara dökülmüş , Milli İrade ’ye ve demokrasiye sahip çıkmıştır.

Bu demokrasi mücadelesinde canını hiçe sayan, bu uğurda can veren şehitlerimizi bu büyük millet asla unutmayacaktır.

Bu darbe girişiminde hayatını kaybeden güvenlik güçlerimizin kıymetli mensuplarını, polislerimizi ve sivil vatandaşlarımızı rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Rabbim bir daha böyle günler yaşatmasın.
Yönetimi devraldığımız günden itibaren ‘’Vatanını En Çok Seven Görevini En İyi Yapandır’’ anlayışı ile ‘’İnsan Şehrin, Şehirde insanın aynasıdır’’ diyerek çıktığımız bu hizmet yolunda, hizmette kalitenin artması adına var gücümüzle çalışıyor ve memleketimize kalıcı projeler gerçekleştirmekte hedef tutuyoruz.

Bunların arasında Su Arıtma Tesisi Projesi, Belediye Hizmet Binası Projesi, Büyük Sahil Dolgu Alanı Projesi, Şahin Tepesi Tünel Projesi yer almaktadır. Kültür Evi Projesinden, Balıkhane Projesine, İsmet Acar Kültür Sokağından, Kars Caddesi Peyzaj Projesine, 14 Mart Park projesinden, Sahil yürüyüş ve bisiklet yolu projesine, köylü pazarı projesinden, mezbahane projesine, yol betonlanmasından, parke taşı yapımına, taş duvar yapımından, asfalt yol yapımına kadar Hopa 2.5 yılda toplam 20.200..000 TL harcama yaparak adeta bir şantiye havasına bürünmüştür, diyerek projelerini tek tek tanıtan ve belediye hizmetlerinden bahseden başkan Nedim Cihan, çalışmalarımızın sadece bugüne değil geleceğe hitap etmesi, bizler için temel esastır ‘’dedi.

Başkanımız Nedim Cihan’dan sonra söz alan Artvin Milletvekilimiz İsrafil Kışla 15 Temmuz darbe girişiminde, Sayın Cumhurbaşkanımız bu durum karşısında dik duruşunu bozmayıp Türk halkının birlik ve beraberliğini sağlamış, ülke bütünlüğünü korumuştur diyerek ilçemize yapılan yatırımlarla ilgili kısaca halkımızı bilgilendirdi. Balıklı şelalesinin milli park ilan edilerek turizme açılması, doğalgazın ilçemize geleceği, Batum-Hopa 33 km'lik demiryolu hattı hakkında ilçemize 3 önemli müjde verdi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından dualar eşliğinde kurban kesilerek, protokol üyelerinin kurdele kesimi ile birlikte Derin Deşarj’ın temel atma töreni gerçekleşti.
Temel atma töreninin akabinde gelen misafirlere Hopa Belediyesi tarafından ikramda bulunuldu.

opa Belediyesi olarak bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan değerli protokol üyelerimize ve değerli Hopa halkına teşekkürlerimizi sunar, geleceğe daha emin adımlarla hizmet noktasında kalitemizin her zaman üst seviyede olacağını, insana yönelik hizmetlerimizin devam edeceğini bir borç biliriz. Gücüne güç katan Hopa Belediyesi Nedim Cihan başkanlığında geleceğe yönelik yatırımlarına devam edecektir.

Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv      10098 kez okundu

E-BELEDİYE